پس از انجام لیزر موهای زائد، چندین عارضه جانبی متفاوت ممکن است ایجاد شود. در بیشتر مواقع عوارض جانبی جزئی و موقتی هستند. هر فردی که دچار این عوارض میشود باید آنها را به متخصص پوست خود گزارش کند.
ماهیت لیزر
ماهیت لیزر از نوع نور مرئی تشکیل شده است که شدت بالا داشته و فقط یکی از طول موجهای نور مریی را دارا می باشد. هر طول موج لیزر میتواند توسط یک هدف کاملا خاص در پوست جذب شود .
بعنوان مثال این هدف در مورد لیزر موهای زائد، رنگدانه ملانین موجود در موهاست و سایر سلولهای پوست دست نخورده باقی میمانند. فهم دقیق برهمکنش لیزر و بافت در سال ۱۹۸۳ ، بعنوان نظریه فوترمولیز انتخابی مطرح شد.
نظریه فوتوترمولیز. انتخابی به مفهوم ایجادآسیب محدود در نقاط کروموفور بافت مانند رنگدانه و موهای زائد توسط لیزر است که به حداقل آسیب برای بافتهای مجاور منجر شود. مفهوم فوتوترمولیز انتخابی ، به دو نکته ی آسیب انتخابی و حداقل انرژی بکار رفته تأکید دارد.
قدرت نفوذ نور لیزر
قدرت نفوذ نور لیزر در پوست بستگی به نوع لیزر دارد و به طور کلی بین ۱ تا ۶ میلی متر است. این عمق محل قرار گیری ریشه یا پیاز موهاست و در ناحیه درم پوست قرار دارد.
در شکل زیر به میزان نفوذ نور لیزر های مختلف در پوست در شکل زیر توجه کنید.
بر خلاف امواجی مانند اشعه ایکس یا امواج رادیویی یا حتی موبایل و سایر .اشعه های یونیزان که در همه بافتهای بدن قابلیت نفوذ دارند، نور لیزر حداکثر تا لایه دوم پوست به نام درم قابلیت پایین رفتن دارد و گاهی به زحمت به پیازهای موی عمقی میرسد.
بنابراین هرگز به بافتهای زیر پوست از جمله تخمدانها یا غدد لنفاوی زیر بغل یا سایر ارگانها نخواهد رسید.
آیا لیزر موهای زائد در ناحیه تناسلی ایمن است؟
لیزر موهای زائد در دوران بارداری
زنان همیشه به رشد. موهای زائد در بدن خود حساس هستند و همیشه به .دنبال راه های مختلفی برای حل این مشکل بوده اند، البته رشد بی رویه موهای زائد در دوران بارداری یکی از مشکلات عدیدهای است که خانم ها با آن سر و کار دارند به ویژه خانم هایی که بروی ظاهر خود بسیار حساس هستند.
همانطور که می دانید در زمان بارداری به دلیل رشد هورمون ها در بدن زنان این مسئله باعث ایجاد تغییراتی در بدن زنان می شود، که یکی از این تغییرات رشد بی رویه موهای زائد بدن است.
و ممکن از این رشد بی رویه در قسمت های مختلف بدن آنها مانند سینه ها، صورت، شکم، ناحیه تناسلی، مقعد، اتفاق بیفتد.
و بدتر از همه اینکه بزرگ شدن شکم در زمان حاملگی دسترسی به بعضی از نواحی شکم را برای اصلاح این موهای زائد را کمی سخت میکند.
اولین چیزی که در این شرایط به ذهن خانم ها میرسد این است که با انجام لیز ر موهای زائد در این ماموریت ۹ ماهه از شر رشد بی رویه موهای زائد بدن راحت شوند.
دلیل اصلی برای انجام ندادن لیزر مو در دوران بارداری
بیشتر بخوانید: بیش فعالی جنسی یا هایپرسکشوالیته چیست ؟
دلایل دیگر منتظر ماندن تا زمان پس از زایمان برای لیزر موهای زائد
لیزر موهای زائد در دوران شیردهی
بسیاری از کاربران سایت مطب زیبایی ندای سلامت این پرسش را مطرح کردهاند که آیا انجام لیزر موهای زائد در دوران شیردهی نیز می تواند خطراتی را به دنبال داشته باشد یا خیر.
فعلا در حال حاضر طبق نظر متخصصین حوزه .سلامت و زیبایی انجام عمل لیز ر در دوران شیردهی خطرات خاصی را تا کنون به دنبال نداشته است، و البته برای محکم کاری شما میتوانید در دوران شیردهی لیزر
موهای زائد ناحیه پستان را با استفاده از روش هایی مانند اپیلاسیون انجام دهید.
و سایر نواحی بدن را می توانید با استفاده از لیزر از بین ببرید.
آیا لیزر برای تنبلی تخمدان ضرر دارد
شائبه دیگری که در مورد لیزر وجود دارد این است که آیا لیزر باعث تنبلی تخمدان می شود، که در این مورد هم باید گفت که در زمان انجام لیزر بیکینی و ناحیه تناسلی اشعه لیزر تا حد خلیلی کمی به سطح پوست نفوذ می کنند.
به دلیل این که این میزان .نفوذ در حد میلیمتر است نمی تواند این امر موجب آسیب به تخمدان ها شود.
سخن آخر
در نهایت امیدواریم که ارائه این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد، لطفا نظرات خود را در انتهای .همین صفحه در بخش نظرات با ما درمیان بگذارید، و در صورتی که هرگونه سئوال یا پرسشی .در مورد موارد ذکر شده در این صفحه داشتید، می توانید از طریق راه های ارتباطی موجود در سایت با ما تماس بگیرید.