
نکاتی در خصوص کاهش درد کمر ناشی از انزال
در مورد کمر درد ناشی از انزال و ضعف بعدخروج منی باید گفت که کمردرد در اغلب موارد به دلیل کشیدگی عضله، آرتریت، گوژپشتی یا فتق دیسک بین مهرههاست اما علتهای دیگر نیز در ایجاد این درد نقش دارد که برای بسیاری از افراد ناشناخته است. ضعف و بیحالی بعد از خروج منی در برخی افراد گزارش شده که احتمالا بستگی به وضعیت سلامت جسمانی فرد، مانند داشتن بیماریهای زمینهای، کمبودهای تغذیهای، میزان خواب ناکافی و انرژی مسائل روانی فرد دارد.
در حالت کلی به دنبال نزدیکی و انزال؛ به دلیل انقباض عضلات ناحیه لگن و کمر در حین این اعمال، خصوصا برخی پوزیشنها ممکن است درد عضلانی و کمر در ناشی از انزال . این درد معمولا لحظه ای و زودگذر است. در صورتی که درد شدید و غیرقابل تحمل باشد؛ میتوانید از ضد دردهای رایج استفاده کنید و در صورت تداوم دارد به پزشک مراجعه کنید اما اقدام برای قوی کردن عضلات ناحیه لگن و کمر با کمک برخی ورزشهای سبک و خانگی نیز کمک کننده خواهد بود. گاهی خود مشکل کمردرد و بیماریهایی چون دیسک و روماتیسم در زوجها موجب کاهش رابطه و سردی بین آنها میشود پس حتما به این مساله توجه کنید. البته تغییر پوزیشن و اجتناب از حالتهایی که موجب درد میشود قطعا به این موضوع کمک خواهد کرد.
در وبلاگ الوکاندوم بخوانید: ۲۲ نکته برای افزایش رضایت جنسی آقایان
- به نظر میرسد برخی از انواع کمر درد ناشی از انزال، ناشی از مشکلات جنسی و عدم وجود رابطه رضایت بخش است. در برخی شرایط، داشتن رابطه جنسی رضایت بخش میتواند به تخلیه هیجانها کمک کند و باعث آرامش جسم شود. به عبارتی، رابطه جنسی مناسب، خود نوعی مسکن است.
- اگر دچار کمر درد خفیف هستید، هرگز نباید رابطه جنسی را کنار بگذارید، کافی است از حرکات شدید و ناگهانی پرهیز کنید. هرگونه حرکات آکروباتیک یا حرکاتی که به پایین کمر فشار وارد میکند، میتواند درد را تشدید کند. مثلا در وضعیتی که خانم به شکم خوابیده؛ بهتر است بالشی زیر شکم او قرار داده شود و بهترین وضعیتی که فشاری به کمر وارد نمیکند، خوابیدن به پهلو است.
- بهتر است با پزشکان متخصص، برای درمان کمر درد و تقویت عضلات کمر، مشورت کنید تا با توصیهها و ورزشهای مناسب درد کاهش پیدا کند.
در ادامه به برخی تمرینات ساده که به راحتی در منزل قابل اجرا هستند و در عین حال برای رفع کمر درد ناشی از انزال نتیجه ی خوبی را در پی داشته باشند خواهیم پرداخت:
- حرکت زانو بهسمت قفسهی سینه
ابتدا به پشت دراز بکشید سپس زانوی خود را خم کنید و کف پایتان را بر روی زمین قرار دهید و با کمک دستهایتان سعی کنید یکی از زانوها را به سینهی خود بچسبانید. حتما شکمتان را سفت کنید و ستون فقرات خود را بهسمت زمین فشار دهید و بمدت پنچ ثانیه خود را در این حالت نگاه دارید. این حرکت را برای پای دیگر تکرار کنید و بعد از آن برای هر دو پا بصورت همزمان این حرکت را انجام دهید.
(این تمرین را دو یا سه بار در روز انجام دهید و بهترین زمان انجام این تمرین صبح و تکرار آن در شب است.)
- کشش چرخشی کمر
ابتدا به پشت دراز بکشید و زانوی خود را خم کنید و مانند تمرین اول کف پایتان را بر روی زمین قرار دهید و شانههای خود را محکم به زمین بچسبانید، حالا زانوهای خود را بههم بچسبانید و به یک سمت خم کنید و بمدت پنج الی ده ثانیه در این حالت بمانید. به حالت اولیهی خود برگردید و همین حرکت را در جهت دیگر انجام بدهید.
(این تمرین را دو یا سه بار در روز انجام دهید و بهترین زمان انجام این تمرین صبح و تکرار آن در شب است.)
- تمرین انعطاف کمر
به پشت دراز بکشید و زانوی خود را خم کنید و مانند دو تمرین قبلی کف پایتان را بر روی زمین قرار بگزارید، دستهای خود را بر روی سینه قرار داده و درحالیکه لگنتان به زمین چسبیده است، عضلات شکم را سفت و از زمین بلند کنید، پنج ثانیه صبر کنید و سپس بصورت آزاد دراز بکشید. حالا کمرتان را به زمین بچسبانید و شکمتان را در آن حالت سفت کنید و مجدد پنج ثانیه خود را در این حالت نگاه دارید.
(این تمرین را پنج بار در روز انجام دهید و به مرور تا سی دفعه در روز این تمرین را انجام دهید.)
- تمرین پل
مانند تمرینات قبلی به پشت دراز بکشید، زانوی خود را خم کرده و کف پایتان را بر روی زمین قرار دهید. سر و شانهی خود را بر روی زمین نگه دارید و ماهیچههای شکم و ماهیچههای سُرینی خود را سفت کنید. سپس لگن خود را بهگونهای از زمین بلند کنید که بدنتان از زانو تا شانه، کاملا صاف باشد. در این حالت ۳ نفس عمیق بکشید و به حالت اولیه بازگردید.
(این تمرین را پنج بار در روز انجام دهید و به مرور تا سی دفعه در روز این تمرین را انجام دهید.)
- حرکت کشش گربه
چهار دست و پا بر روی زمین بنشینید و زانوها را بهاندازهی عرض لگن و دستها را بهاندازهی عرض شانهها باز کنید. حالا شکمتان را بهسمت بالا کشیده و مانند گربه پشتتان را خم کنید. سپس بهآهستگی شکم و کمرتان را بهسمت زمین خم کنید و به حالت اولیهی خود برگردید.
(این تمرین را دو یا دو نوبت در روز انجام دهید و در هر نوبت سه تا پنج بار این حرکات را تکرار کنید.)
- کشش چرخشی شکم
بر روی یک صندلی بدونِ دسته بنشینید و پای راست را روی پای چپ بگزارید. سپس کمرتان را بهسمت راست خم کرده و بکشید. ده ثانیه صبر کنید و همین حرکت را در جهت مخالف انجام دهید.
(این تمرین را دو یا دو نوبت در روز انجام دهید و در هر نوبت سه تا پنج بار این حرکات را تکرار کنید.)
- کشیدن کتف به عقب
بر روی یک صندلی بدونِ دسته بنشینید و کتفهایتان را بهسمت عقب بکشید و پنج ثانیه خود را در این حالت نگاه دارید.
(این تمرین را دو یا دو نوبت در روز انجام دهید و در هر نوبت سه تا پنج بار این حرکات را تکرار کنید.)
- تمرین کشش پا و دست مخالف
چهار دست و پا بنشینید و زانوها را بهاندازهی عرض لگن و دستها را بهاندازهی عرض شانهها باز کنید. حالا بدون خم کردن پشت یا چرخاندن لگن، پای راست را بسمت عقب و دست چپ را بسمت جلو بکشید. دو الی یه ثانیه خود را در این حالت نگاه داشته سپس این حرکت را با دست و پای مخالف انجام دهید.
(این تمرین را پنج یا شش بار در روز انجام دهید.)
- پلانک از بغل
بسمت راست دراز کشیده و آرنج خود را مستقیم زیر شانههایتان قرار دهید و به آرامی لگن را از زمین بلند کنید. در نظر داشته باشید بدنتان باید کاملا صاف باشد. بیست تا چهل ثانیه بدن خود را در این حالت نگه داشته سپس بهسمت چپ دراز بکشید و این حرکت را انجام دهید. ممکن است در ابتدا انجام این تمرین برای شما سخت باشد، پس میتوانید ابتدا زانوی خود را خم کنید تا فشار کمتری متوجه بدن شما شود.
برای هر طرف بدن، ۲ تا ۳ بار این حرکت را تکرار کنید. اگر در ابتدا انجام این حرکت برایتان سخت است، میتوانید زانوی خود را خم کنید.
(این تمرین را برای هر طرف بدن دو الی سه بار در روز انجام دهید.)
- تمرین خیز به جلو
دستها را در دو طرف کمر قرار دهید و با پای راست یک گام بسمت جلو بردارید، بهطوریکه زانوی شما با زمین زاویهی ۹۰ درجه داشته باشد سپس به حالت اولیه برگردید و دوباره آن را تکرار کنید.
(این تمرین را برای هر پا هشت الی ده بار در روز انجام دهید.)
در صورت نیاز به راهنمایی می توانید سوالالت خود را از طریق بخش نظرات با ما درمیان بگذارید